Spørgsmål og svar

Her har vi samlet de hyppigste spørgsmål, som vi har fået fra vores kunder. Vi har forsøgt at svare efter bedste evne. Hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad indeholder BioBalance?

Indhold per døgndose (2 kapsler):

Blæretang400 mg
Mælkebøtte300 mg
Artiskok200 mg
Triphala ekstrakt 150 mg
– Therminalia chebula50 mg
– Therminalia celerica50 mg
– Emblica officinalis50 mg
Tamarind-ekstrakt 100 mg

Ingredienser:

Ekstrakt /extrakt av / af blæretang/blåstång (Fucus vesiculosus), løvetann/mælkebøtte/maskros (Taraxacum officinale), artisjokk/artiskokekstrakt / kronärtskockaxtrakt (Cynara scolymus), terminalia chebula, belerica & officinalis, fyllmiddel/fyldstof/-fyllmedel (mikrokrystallinsk/ mikrokristallin cellulose(a), tamarind (Tamarindus indica), anti-klumpemiddel/ antiklumpning- smiddel/klumpförebyggande medel (krysskarmellosenatrium og magnesiumsalter av fettsyrer/crossmarmellose-natrium- og magnesiumsalte af fedtsyrer/ kroskarmellosnatrium och magnesiumsalter av fettsyror) og/och kolloidal vannfri/vattenfri silica.

Tablett: hydroksypropylmetylcellulose og/och glyserol/glycerol.

Hvem passer BioBalance til?

BioBalance er udviklet til kvinder og mænd i alle aldre.

Hvor ofte burde jeg tage BioBalance?

Vi anbefaler dig, at tage to kapsler hver dag, i 4-6 måneder for at mærke en effekt.

Kan jeg tage BioBalance, hvis jeg er allergisk?

Er du sensitiv til nogle af indholdsstoffene, som du finder i vores produkter, anbefaler vi dig at snakke med en læge, før du begynder at at spise dem.

Hvornår bør jeg tage BioBalance?

Vi anbefaling er at du starter dagen med to kapsler, men de kan også tages senere i løbet af dagen.

Hvor gammel skal man være for at købe BioBalance?

Det er en aldersgrænse på 18 år, for at kunne bestille vores produkter.

Kan jeg købe BioBalance i butikkerne?

Nej, vi sælger ikke vores produkter i butikker. Dette er pga at vi ønsker at kunden får produktet direkte i postkassen, da vi på den måde kan sikre os den billigste pris for kunden.

Kan jeg tage BioBalance, hvis jeg tager andet medicin også?

Vores produkter består udelukkende af naturlige virkestoffer, uden dokumenteret bivirkninger. Derfor kan vi ikke garantere at nogle lægemidler ikke kan påvirkes af disse aktive stoffer, som vore produkter indeholder. Derfor anbefaler vi alle vores kunder om at konsultere en læge før brug, hvis de tager andet medicin. Vær særlig opmærksom, hvis du tager medicin imod forhøjet blodtryk eller hjerte-kar-sygdomme.

Har BioBalance nogen bivirkninger?

Produktet indeholder udelukkende naturlige virkestoffer som ikke forårsager nogle bivirkninger. Vi anbefaler alligevel at du konsultere dig med en læge, hvis du er sensitiv for nogen af indholdsstofferne.