Eila: – Jeg hadede min oppustede mave

Eila er en aktiv og livlig dame med hele 12 børnebørn og har en passion for træning og motion. Desværre oplevede hun ubehag med en hård og oppustet mave, som gjorde hverdagen udfordrende.

– Jeg oplevede stort ubehag med luft i maven, og følte hele tiden, at jeg skulle på toilettet uden at kunne, fortæller Eila, der har brugt alt for mange timer på toilettet i løbet af en normal uge.

Til sidst blev ubehaget så stort, at hun begyndte på receptpligtig medicin i ren desperation.

Løste ingenting

– Så havde jeg faktisk det modsatte problem og begyndte at kæmpe med en løs mave, griner Eila. Men bag latteren ligger også en bekymring. Eila elsker at bruge sin krop, blive ved med at bevæge sig og være aktiv sammen med både familie og venner.

– Jeg cykler hver eneste dag, enten udenfor eller på motionscykel, går lange ture og elsker at overraske venner med en spontan rengøring hjemme hos dem, siger hun. Men når din mave føles som en revnet ballon, gør det ondt at gøre det, du ellers elsker.

Eila har derfor gennem årene prøvet de fleste hjælpemidler og medicin, men maveproblemerne blev kun værre for hende.

Ændret på uger

– Til sidst løb jeg på toilettet næsten hele tiden, og havde et frygteligt problem med luft i maven. Jeg kunne ikke forlade huset. Det var for pinligt, siger hun ærligt.

Men Eila kunne ikke opgive søgen efter en løsning, og da hun så et nyt maveprodukt, besluttede hun sig for at prøve.

– Nu har jeg brugt BioBalance i et par uger og tager to kapsler om dagen. Resultatet er aldeles fremragende, siger hun. Ved middagstid tager hun sin daglige dosis, og maven føles rolig og afbalanceret hele dagen.

– Ubehaget er væk, og fordøjelsen er meget mere normal nu. Og det bedste er, at jeg ikke skal være bange for at gå ud og lave ting, eller sidde på toilettet hele dagen, siger Eila.

Biobalance indeholder blandt andet blæretang, der kan bidrage til en sund fordøjelse.

Nu har hun overskud til at bruge på venner og familie.

– Det er forfærdeligt at have ubehag i maven eller tarmene. Jeg fik altid at vide, at jeg skulle træne ordentligt for at slippe af med ubehaget. Men jeg trænede meget og intet hjalp før jeg startede med Biobalance!

Så nu anbefaler Eila dette til alle, der oplever ubehag i maven:

Endelig er min mave god igen – som da jeg var ung, griner hun

Blæretang kan bidrage til sund tarmsundhed og fordøjelse, mælkebøtte bidrager til mave-tarm-velvære med sin præbiotiske effekt, artiskok bidrager til et normalt fordøjelsessystem, Triphala kan hjælpe med at aktivere fordøjelsen, Terminalia Belerica kan hjælpe med at vedligeholde slimhinden i fordøjelseskanalen, Emblica Officinalis kan bidrage til en sund fordøjelseskanal og Tamarind kan bidrage til en mere behagelig fordøjelse.

Prøv BioBalance i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.