Om Os

Vitamail har i løbet af få år vokset til at blive en af Nordens ledende aktører, inden for naturmidler, helse- og kosttilskud. Vi udvikler vores egne, unikke diætprodukter, som er skrædddersyet for nordisk boende mennesker, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet. 

Derfor har vi nu over 250 000 kunder i Norge, Sverige og Finland og Danmark.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og tryghed!

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt udvalg af forskningsstudier, og sætter dem sammen på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt vi gør. 
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer, hentet fra de reneste kilder. Vi stiller meget høje krav til kvalitet og bæredygtig produktion. Alle råvarer, udstyres med et analysecertifikat som bliver efterkontrolleret. 
  3. Tryg og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres efter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdigproducerede varer sendes til Eurofins (et af verdens ledende analyseselskaber) for yderligere kvalitetskontrol. 

Sundhed bragt til døren

Kvalitet er afgørende når det gælder kosttilskud og effekten af dem. For at sikre kvaliteten på vores produkter, sendes de direkte fra os, hjem til dig. På den måde kan du sikre at ingen ind i mellem har haft mulighed for at lave indflydelse på produkterne. De står heller aldrig på butikshyller og mister kraft. 

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning kosttilskud direkte hjem til dig – på den måde løber du aldrig tør.  

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det er derfor Vitamail har vundet kundeserviceprisen “Best i test”, hele fire gange – senest i kategorien Nethandel i 2020.

Vil du lave ændringer på dit abonnement?

Du kan gøre ændringer i dit abonnement og faktura på kundeportalen.

Log ind

Andre spørgsmål?

Har du noget i tankerne? Produktspørgsmål? Ris og ros?

Send os en besked på Facebook

Telefon & Email

Telefon: 89878812
(Mandag – Fredag 10-16)
Email: kundeservice@vitamail.dk